Az RG Stúdió és a PTI Communications közös szervezésében szeptember 18-án ismét megrendezésre kerül a II. Big Marketing Day, a régió legnagyobb online marketing konferenciája. A szakmai programnak a hasonló konferenciákkal ellentétben végre nem a főváros, hanem Pécs ad otthont.

Sikeres régiós vállalkozók, szakmai előadások és minőségi kapcsolatépítés

Végre egy profi konferencia Pécsen, amely során olyan cégek képviselőitől hallhatsz rövid, de átfogó előadásokat, akik az online marketingnek köszönhetően elképesztő sikereket tudtak elérni!
Színvonalas előadások keretében ismerheted meg a legaktuálisabb témákat és az online marketinghez kapcsolódó leghatékonyabb megoldásokat, melyek segítséget nyújthatnak a hétköznapi munkád során.
Tanuld meg, hogyan tudsz a leghatékonyabban megjelenni a közösségi médiában, hogyan építsd könnyen és megfizethetően márkádat és tudd meg mire érdemes odafigyelni vállalkozóként a GDPR kapcsán.
Hasznos és siker biztos tippeket, tanácsokat hallhatsz az online marketing legizgalmasabb témaköreiből.

Gyere el Dél-Dunántúl legnagyobb online marketing konferenciájára

Mi vár rád, ha eljössz?
➡️ Legújabb online marketing megoldások
➡️ Előadások a szakma nagyágyúitól
➡️ Eredményes hirdetési megoldások
➡️ Inspirációk, ötletek
➡️ Gyakorlati tippek, esettanulmányok
➡️ Kerekasztal beszélgetés
➡️ Tapasztalatmegosztás, networking

Neked szól a Big Marketing Day, ha érdekelnek az legújabb online marketing módszerek és megoldások!

Hozz ki még többet a vállalkozásodból és jelentkezz még ma, hiszen a jegyek rohamosan fogynak, így érdemes időben és extra kedvezményesen lefoglalni a helyed a konferenciára!

Bővebb információt a rendezvénnyel kapcsolatban itt találsz.